Så er det nu, det er en god ide at beslutte om man gerne vil på efterskole.
En del efterskoler har åbent hus her i foråret, og dermed kan man besøge efterskolen, for at se hvad man kan tilbyde som efterskole.
Ved Højer design efterskole er, som navnet antyder, design der er i fokus. Flere efterskoler i Jylland har hver især valgt nogle områder og fag som man gerne vil tilbyde eleverne. En efterskole i Jylland er en oplagt mulighed for de elever der gerne vil prøve noget andet end folkeskolen. Eller som er blevet trætte af folkeskolen, og trænger til at være i nye rammer. Der tilbydes flere forskellige linjer som innovation, design og innovation, Tech lab og e-sport.
Ved at tage på designefterskole kan man, foruden de almindelige skolefag, få indblik i hvordan man arbejder med design i dagens Danmark. Generelt er der rigtige mange brancher, der bruger design på den ene eller anden måde.
En efterskole kunst og design er derfor oplagt til dem der overvejer at arbejde med design, når man vælger et arbejde efter endt skolegang. Tjek det fantastiske program på https://www.hoejerdesignefterskole.dk/

Hvad får man ud af et efterskoleophold?

Ved at tage på en efterskole får man ofte som elev et helt andet syn på tilværelsen. Her får man nye kammerater og venskaber. Samtidig er det her man også får et indblik i ” det virkelige liv” og hvad der venter af glæder og udfordringer i voksenlivet. Ved Højer design efterskole bor man på efterskolen, hvilket også er tilfældet med andre efterskoler i Jylland. Det at være tæt sammen med andre kammerater, som man gør på en efterskole i Jylland, gør at man også selv udvikler sig som person. Så det er både den personlige udvikling som den faglige der er i fokus på en designefterskole. Tag på efterskole kunst og design og få en oplevelse for livet. Den vil altid blive husket og værdsat.