Har du hørt om DenLIlleRunde.dk før?
Det er en fantastisk netbutik der sælger fantastisk og praktisk tøj til kraftige, lidt buttede runde børn, som ikke passer de mest gængse størrelser. Tøjet fås til både piger og drenge i alderen 6-16 år gammel. Målet med hjemmesiden er at tilbyde kvalitets modetøj til de dejlige børn og samtidig give dig en fantastisk service.
Hos DenLilleRunde.dk ønsker man, at de overvægtige og runde børn også skal være smart klædt på, ligesom deres venner, der måske ikke er overvægtige.
Hos DenLilleRunde.dk garanterer man en ordre afsendelse indenfor 1-2 hverdage – fra ordreafgivelsen – og man svarer altid på modtagende mails indenfor 24 timer i hverdagene, så du hurtigt kan få svar, hvis der vil opstå problemer. Du kan finde e-mail addressen på selve DenLilleRunde.dk. Desuden er der også 14 dages returret, så du kan godt få dine penge tilbage, hvis du størrelsen ikke passer eller den ikke lever op til forventningerne. Dine varer sendes som pakke- så de er derfor fuldstændig værdisikret.
Din handel er tryg og sikker og er nethandel via (PBS)Nets/Quick-Pay.
Nu vil der blive vidst få udvalgte, fantastiske varer fra webshoppen som din dreng eller pige vil elske!
Her ses en flot blå cardigan med tallet 6 på midten. Din dreng vil elske denne praktiske og samtidig smarte cardigan!
En lyserød flot sag til din søde pige. Hun vil føle sig som en prinsesse!
Her se ses en sort praktisk trøje, med hvide striber i siderne og med tallet 72 på fronten.
Skal I til konfirmation, et bryllup, en fødselsdag eller en anden begivenhed. Denne skjorte vil være rigtig flot til dit barn!
Du kan gå ind på hjemmesiden og se flere billeder og mere information om de forskellige varer til x-girlz og x-boyz, følg linket til pigetøj i store størrelser, og du vil komme ind på hjemmesiden pigetøj i store størrelser