Ny kontorstol – Hvad skal du være opmærksom på?

Arbejder du hjemme og har du brug for en ny kontorstol? Så er der nogle punkter som er rigtig gode at have med i overvejelserne når du skal have ny stol, for det er ikke ligegyldigt hvilken stol du vælger.

Lad os tage punkterne en for en og gennemgå hvorfor de er vigtige for dig at overveje.

Rygstøtte

Det er umådelig vigtigt at finde en stol med den rigtige rygstøtte til din arbejdsstation. En dårlig holdning når man arbejder kan resultere i nakke-, lænd- og rygproblemer og det kan være noget man skal døje med resten af livet. Vælg en stol der støtter din ryg og giver en god holdning.

Materiale

Stolens materiale er også vigtigt, eftersom det skal kunne holde i længere tid, men endnu vigtigere er det at man vælger en stol der har et behageligt materiale på både ryglæn og sædet. Læs meget mere hos creativ, som har et fantastisk udvalg af kontorstole i forskellige materialer.

Vippefunktion

Vippefunktionen kan være tilgængelige for både sædet og for ryglænet og det er en enorm frihed at have muligheden for at bevæge sig en smule når man arbejder, så man ikke sidder i samme stilling i lange perioder. Derfor anbefaler vi, at man skaffer en stol med vippefunktion.

Med/uden armlæn

Om din stol skal have armlæn afhænger meget af dit bord, for sidder du ved et bord med rundbue, så har du ikke ligeså meget behov for armlæn. Sidder du derimod ved et bord med lige kant, så er armlæn ret dejlige at have.