Går man lige nu på gymnasiet og er i gang med at gøre sig tanker omkring fremtiden og hvilken vej, som man skal gå efter endt gymnasiet, så er der meget informationssøgning at gøre, og kunne man tænke sig at prøve sig af med at gå på universitet, så kan det være en god ide at gøre brug af brobygning, for på denne måde kan man komme ud at afprøve forskellige jobs og uddannelser, og se om det er noget for en. Kunne man tænke sig at vide mere omkring brobygning mellem AAU og gymnasie, så skal man blot klikke sig ind på deres hjemmeside, for herinde kan man læse omkring de mange forskellige uddannelser allerede i dag, og melde sig til brobygning. Se derfor nærmere på det forrygende udvalg allerede i dag. Undersøg meget mere indenfor AAU i dag og undersøg hvad Aalborg universitet har at tilbyde dig. Med blot en uge kan man få lov at gå på universitet og følge en uddannelse og nogle mentorer. Dette er for dig, der overvejer at starte på universitet.

Få mere vide omkring hvad det vil sige at studere på universitet

Er man interesseret i at vide mere omkring, hvad det vil sige at gå på universitet og studere her og have en hverdag, så kan det helt klart anbefales at man ser nærmere på brobygning mellem gymnasieelever og AAU, for på denne måde kan man få lov at opdage hvordan det er at studere på Aalborg universitet. Se derfor nærmere allerede i dag.

Se nærmere på deres hjemmeside – og blog klogere

Kunne man tænke sig at se nærmere på nettet indenfor spændende uddannelser i form af bacheloruddannelser og kandidatuddannelser, så kan det være en god ide at se nærmere allerede i dag. Undersøg derfor nærmere på de mange forskellige retninger og uddannelser, der er at vælge imellem. Her kan man finde alt indenfor teknologi, it, men også sprog og kultur. https://www.aau.dk/