Du har anskaffet dig et pit hegn på den meget rammende hjemmeside, pithegn.dk, og det er tydeligvis et godt hegn, hvor du har planer om, at det skal udbredes hjemme på din grund, så du kan få den totale løsning, som du havde drømt om, selvom du havde forventet, at det måske ikke kunne lade sig gøre; men her ser du, at prisen virkelig er til at have med at gøre, så du ikke behøver at gå på kompromis med den ventede løsning.
Faktisk er der endda lidt i overskud, så du med tiden kan gøre lidt mere ved dit hegn, eller du kan tilpasse det og forstærke det med det samme, eller når du har overskud til at gøre det, men nu har du i hvert fald remedierne til det.
Det her hegn køber du så sidst på foråret, for du ved også godt, at det kommer til at tage lidt tid at sætte op – specielt nu hvor du fik meget mere hegn, end du havde regnet med.
Du har da også hørt ad, om der er andre, der kan hjælpe dig med at sætte hegnet op, men i sidste ende ved du godt, at det er op til dig selv, at det kommer til at blive, som du ønsker det.

Hegnet skal holde til meget over længere tid

Heldigvis kommer hegnet da også op, og du tjekker det løbende efter specielt i tiden lige efter for at se, at det bliver, som du havde forventet, og det ikke vælter, bøjer i en anden retning eller andet, for det er nemlig oftest i tiden lige efter, man har sat et hegn op, har du erfaret, at det kan ende med at stå skævt eller på anden måde lave ballade.
Men du skal jo også tænke på, at det hegn skal fungere året rundt, hvor der kommer hårde storme med regn og vind og senere sne.
Derfor skal man være virkelig sikker på, at man har sat det her hegn virkelig solidt ned og sat det godt sammen, så det virkelig kan holde til noget.
Det kan være her, at den der nævnte forstærkning kan komme på tale, hvis det bliver nødvendigt.