Der findes forskellige typer af emhætter derude i verden, og der er flere, som der producerer den slags, men hvis man skal have en god en af slagsen, så bør man købe sig en af mærket Elica.
Se nærmere på sådan en her: https://www.eico.dk/brands/elica
En emhætte er jo en slags udsugning, og hvor man tidligere mest så dem gemt væk i væggen, så er der mange af dem, som der er fremtrædende i dag og hænger frit fremme.
Dette kan blandt andet have noget at gøre med, at man har en stil i køkkenet, der er mere klinisk og har lyse farver, hvor man tidligere gik efter et køkken i en klassiske stil, og hvor det ikke ville passe ind med en industriel emhætte, der var til at se.
Man kan dog stadig godt finde den gammeldags type emhætte, som man kan købe, for der bliver jo også skabt køkkener, som der trækker på de gamle dyder.
Emhætten skal jo passe til stilen i køkkenet, men først og fremmest skal den virke, og det er derfor, at vi foreslår, at man får sig en af dette mærke.
En Elica emhætte kommer ind i dit hjem
Man ser i langt, langt de fleste eksempler, at man sætter en emhætte op i køkkenet, men det skal da ikke kunne udelukkes, at der er et sted i dit hjem, hvor det ville fungere godt, hvis man havde en emhætte mere til at køre, men hovedsageligt har de fleste almindelige hjem blot én enkelt emhætte.
Det er som regel under og efter madlavningen, at man har brug for sådan en emhætte, for selvom man er god til at lave mad, så kan der opstå en masse røg, og hvis man har et lille køkken, så kan det godt samle sig her.
Det er ikke så tit farligt, men det er jo ikke dejligt at være fanget blandt så meget røg, os og em.
Derfor indfører man en emhætte, og det er svært at forestille sig et moderne køkken, hvor man ikke har en emhætte hængende.
Den skal nok udskiftes med tiden, specielt hvis man ikke er god til at passe på den.